Dictionar roman englez - Dictionar roman-englez online - Traduceti din limba romana in limba engleza - Translator roman englez
Aboneaza-te la newsletter-ul nostruDe stiut despre limba engleza

Aspecte specifice limbii engleze

Cum sa ne descurcam

Pagina noastra de Facebook
Sondaj de opinie

La ce nivel considerati ca stiti limba engleza?

Avansat
Bun
Mediu
Incepator
Nu stiu deloc limba engleza


Rezultatele sondajului

Drepturi de autor pentru dictionarul online DictionarRomanEnglez.net


Reproducerea oricarei traduceri de pe site este autorizata atata timp cat este mentionata sursa (DictionarRomanEnglez.net), in limitele prevazute de legislatia in domeniul drepturilor de autor. In cazul in care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil in vederea reproducerii materialelor de pe site, obligatia de a obtine acest acord anuleaza autorizatia mentionata anterior. Licenta sub care sunt prezentate traducerile este CC 3.0 (atribuirea sursei informatiilor).


DictionarRomanEnglez.net reprezinta implementarea online a unei colectii de dictionare Roman-Engleze de la diverse edituri precum Editura Academiei Romane, Aula, All, Teora si altele. Site-ul este creat pe baza acestor dictionare, dar informatia este updatata cu noi traduceri adaugate de utilizatorii nostri. Traducerile sunt preluate textual din dictionarele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DictionarRomanEnglez.net este un proiect colaborativ - oricine doreste poate ajuta la dezvoltarea acestui site contribuind cu traduceri noi.


La acest site au contribuit studentii de la scoala doctorala organizata de Universitatea Transilvania Brasov in perioada 2008-2011, precum si studentii masteranzi de la Facultatea de Sociologie, Universitatea Transilvania Brasov, in perioada 2008-2009, cu traduceri realizate cu ajutorul Google Translate.


Traducerile publicate pe DictionarRomanEnglez.net reprezinta continut propriu si nu pot fi reproduse, copiate, vandute, transmise prin orice metoda, fara acordul scris al administratorilor. In caz contrar DictionarRomanEnglez.net isi rezerva dreptul de a actiona in instanta (in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe) pe cei care se fac vinovati de incalcarea prevederilor legii drepturilor de autor.

Recomandare

Ai nevoie de un dictionar englez roman in schimb? Incearca-l pe cel propus de noi.

Reclama

Teste online de limba engleza

Jocuri